Welkom bij Particuliere Vakantiewoningen Nederland

Hoeve Dreeshof (2 woningen) - Margraten

Groot Welsden 11
6269 ET Margraten

Provincie: Limburg - Nederland

Aantal woningen: (2 woningen)
Contact:
Telefoon: 043-4581572
Fax:
Email: dreeshof@home.nl

GA NAAR WEBSITE
  • Hoeve Dreeshof
  • Hoeve Dreeshof
  • Hoeve Dreeshof
  • Hoeve Dreeshof
  • Hoeve Dreeshof
  • Hoeve Dreeshof

AANTAL PERSONEN: 2-7

WWW.DREESHOF.NL

De Bourgondische cultuur kunt u optimaal proeven vanuit de monumentale hoeve Dreeshof. Dreeshof ligt in het rustige gehucht Groot Welsden waar heuvels, weilanden met fruitbomen en authentieke hoeves het landschap bepalen. U kunt logeren in het gezellige Koetshuis of het unieke Bakhuis. Ze zijn landelijke ingericht en voorzien van de hedendaagse luxe. Het is bij uitstek geschikt als basis voor uw dagelijkse uitstapjes vanwege de centrale en landelijke ligging.

Vakantiewoning Het Koetshuis

Het Koetshuis is een onderdeel van de monumentale hoeve en is geschikt voor 2 tot 7 personen. In 2007 is deze voormalige koetshuis volledig gerenoveerd met behoud van de typische Limburgse stijl.

Vakantiewoning Het Bakhuis

Het Bakhuis ligt aan de achterzijde van de hoeve en is geschikt voor 2 tot 5 personen. Door de unieke ligging heeft deze vrijstaande vakantiewoning uit 1863 uitzicht over de weilanden met kippen, schapen en/of koeien. Hier kunt u dus optimaal genieten van uw welverdiende vakantie. 

Opties: (Combi)magnetron - Eigen parkeerplaats - Huisdieren toegestaan - Linnengoed - Oven - Terras/tuin - TV (kabel/satelliet) - Vaatwasser - Wasmachine - Wi-FI (Draadloos internet)
Aantal personen: 0
Betalingen:

Stuur een verzoek rechtstreeks aan de accommodatie

Particuliere Vakantiewoningen Nederland by AJLweb

Copyright © 2014. All Rights Reserved by particuliervakantiewoningen.nl