Welkom bij Particuliere Vakantiewoningen Nederland

Het Mergelhuisje (1 woning) - Valkenburg

Achelerweg 1
6301 RK Valkenburg

Provincie: Limburg - Nederland

Aantal woningen: (1 woning)
Contact:
Telefoon: 06-13544314
Fax:
Email: mergelhuisje@gmail.com

GA NAAR WEBSITE
  • Het Mergelhuisje
  • Het Mergelhuisje
  • Het Mergelhuisje
  • Het Mergelhuisje
  • Het Mergelhuisje
  • Het Mergelhuisje

AANTAL PERSONEN: 2-6

WWW.MERGELHUISJE.NL

Het Mergelhuisje is een sfeervolle vakantiewoning, recent met vele authentieke bouwmaterialen gerestaureerd.

Landelijk gelegen, net buiten Valkenburg aan de Geul (Zuid-Limburg), is het de ideale uitvalsbasis voor een heerlijk ontspannen verblijf in het Heuvelland. Het huisje ligt in een rustige en zeer landelijke omgeving, aan een landweggetje, waar u optimaal van uw privacy en rust kunt genieten.

Het huisje is geheel vrijstaand en hoort bij een tevens uit mergel opgetrokken boerderij anno 1799. Het vakantiehuis is, zoals de naam wellicht al suggereert, ook opgetrokken uit mergel... Limburgser kan het niet!

Binnen en buiten verrassen de vele sfeervolle details, zoals een grote open haard en een prachtige oude houten trap, en daarbij wordt alles nog verfraait met de schilderijen van Bertien. De knusse tuin met terras is gesitueerd op het zuiden. Van hieruit bereik je ook de jeu de boules baan en de ligweide met ligstoelen en een zitje. Er staat  een mooi kunstwerk van Ankie Lommen en beelden van Bertien. Vanuit de weide heb je een prachtig uitzicht richting Valkenburg.

Geschikt voor de familie of een zakelijk verblijf (Internet). Ideaal voor een weekend, midweek of langer verblijf, om in de prachtige natuur te wandelen of fietsen (mountainbiken), of een bezoek te brengen aan de Amstel Gold Race, Maastricht of de ondergrondse kerstmarkt in de mergelgrotten (Kerststad Valkenburg).

Opties:
Aantal personen: 0
Betalingen:

Stuur een verzoek rechtstreeks aan de accommodatie

Particuliere Vakantiewoningen Nederland by AJLweb

Copyright © 2014. All Rights Reserved by particuliervakantiewoningen.nl