Welkom bij Particuliere Vakantiewoningen Nederland

Vakantieverblijf Het woold (1 woning) - Winterswijk


Winterswijk

Provincie: Gelderland - Nederland

Aantal woningen: (1 woning)
Contact:
Telefoon: 06-29303016
Fax:
Email:

GA NAAR WEBSITE
  • Vakantieverblijf Het woold
  • Vakantieverblijf Het woold
  • Vakantieverblijf Het woold

AANTAL PERSONEN: MAX. 12

WWW.KOMINDEBEDSTEEWINTERSWIJK.NL

Groepsaccommodatie Kom in de Bedstee Woold is in 2012 geheel nieuw gebouwd. Het vakantieverblijf met 6 bedsteden - slaapkamers - voor 12 personen is een luxe vakantiewoning met een fantastische uitstraling.

Op de beneden verdieping vind u de woonkamer, keuken en badkamer. Ondanks dat het geheel nieuw is, heeft het een nostalgische uitstraling, passend bij de buiten ambiance.

De vakantiewoning is uniek door zijn bedsteden en is van alle gemakken voorzien. Alles is aanwezig voor een aangenaam verblijf tijdens uw vakantie in een bijzonder mooi stukje Achterhoek. Zo is er een zithoek met flatscreen TV en draadloos internet.

6 Bedsteden
Op de bovenverdieping zijn onze 6 bedsteden, die u kunt vergelijken met 6 slaapkamers. U slaapt in een moderne bedstee (met hedendaagse afmetingen) met een nostalgische knipoog! Elke bedstee is geschikt voor 2 personen.

De bedden zijn opgemaakt als u komt.
Het is nogal een handigheidje om bedden in een bedstee op te maken.
Elke bedstede heeft namelijk zijn eigen thema.

De keuken Op de benedenverdieping vindt u onze keuken. Alle nodige voorzieningen zijn aanwezig, van 5 pitsgasfornuis tot een ruime koelkast met diepvries - afwasmachine en wasmachine.

Douche en Toiletruimte Op de beneden verdieping maar ook boven vindt u een badkamer. Het zijn prachtige badkamers met douche - wastafel en toiletruimte. Zo verloopt elke ochtend weer vlotjes.

Buiten
Vanuit de woonkamer met tuindeuren kijkt u landelijk weg over het mooie natuurgebied van de Achterhoek. Via de achteruitgang van de vakantiewoning loopt u zo het Winterswijkse bos in. Op het terras met tuinmeubels kunt u goed zien wat eventueel kinderen in de tuin aan het spelen zijn. Voor kinderen in het gezelschap zijn er leuke speeltoestellen zoals een schommel. Voor de sportieve mensen is er naast de groepsaccommodatie een volleybalveldje.

Hottub
Voor onze vakantiegasten is er een hottub aanwezig. Dit is een houtenbad, waarvan het water verwarmd wordt met het verstoken van hout. Het geheel is zeer ontspannend en het warme water is zeer verfrissend.

Opties:
Aantal personen: 0
Betalingen:

Stuur een verzoek rechtstreeks aan de accommodatie

Particuliere Vakantiewoningen Nederland by AJLweb

Copyright © 2014. All Rights Reserved by particuliervakantiewoningen.nl