Welkom bij Particuliere Vakantiewoningen Nederland

Vakantieboerderij Rintjeshoek (1 woning) - Kollumerpomp

Wester Nieuwkruisland 15
9293 LW Kollumerpomp

Provincie: Friesland - Nederland

Aantal woningen: (1 woning)
Contact:
Telefoon: 06-50594949
Fax:
Email: info@rintjeshoek.

GA NAAR WEBSITE
  • Vakantieboerderij Rintjeshoek
  • Vakantieboerderij Rintjeshoek
  • Vakantieboerderij Rintjeshoek

AANTAL PERSONEN: 2-26

WWW.RINTJESHOEK.NL

Rintjeshoek biedt u een unieke gelegenheid om ècht even helemaal op uzelf en met elkaar te zijn. Met haar afgelegen ligging onderaan de dijk en aan de voet van het natuurgebied Nationaal Park Lauwersmeer is Rintjeshoek een garantie voor rust en ruimte. Rintjeshoek is alleen te bereiken via een eigen weg onder aan de dijk en heeft eigen parkeergelegenheid.

De indeling van het huis:

Begane grond: Entree met hal. 
Ruime woonkamer met open keuken, v.v. oven/grill en vaatwasser. Gedurende de maanden februari en maart is de woonkamer geheel gerenoveerd. Ook is er elders in het huis geschuurd, gelatexed en gelakt. 2 slaapkamers (1 met Kingsize waterbed!), badkamer met ligbad/douche, wastafel en toilet. Aparte ruimte voor wasmachine. Proviandkamer. Berghok. Bijkeuken met 2e toilet en 2e entree. Doorstroomboiler, C.V. en gaskachel. Tuinmeubilair aanwezig.

Bovenverdieping: 3 grote slaapkamers, bereikbaar via open trap vanuit keuken en/of vlizotrap vanuit bijkeuken. 

Boven het Sylhok is nog een aparte slaapetage met 4 2-persoonsbedden. Voor deze bedden moeten slaapzakken worden meegebracht. Deze slaapetage is niet geschikt voor kleine kinderen, maar wel heel leuk voor wat oudere kinderen die graag even apart van hun ouders willen zijn.

In principe kunnen er in totaal 6 gezinnen met kinderen tegelijkertijd verblijven, e.e.a. is natuurlijk afhankelijk van het aantal kinderen en de verdere samenstelling van de groep.

Vakantieboerderij Rintjeshoek is gezellig met ouderwetse meubelen ingericht, niets anders zou passen in deze ruim 150 jaar oude boerderij! Het is net of je een stapje terug doet in de tijd.....

De Tuin:
De tuin van "Rintjeshoek" leent zich voor vele doeleinden. Zomaar wat dwalen en mijmeren, aan de rand van de vijver gezeten inspiratie opdoen, spelen, muziek maken, luieren of genieten van het verse fruit aan de bomen en struiken. Maar ook een tuinfeest met barbecue of speenvarken aan het spit voor een themafeest behoort tot de mogelijkheden.

Opties:
Aantal personen: 0
Betalingen:

Stuur een verzoek rechtstreeks aan de accommodatie

Particuliere Vakantiewoningen Nederland by AJLweb

Copyright © 2014. All Rights Reserved by particuliervakantiewoningen.nl