Welkom bij Particuliere Vakantiewoningen Nederland

Herlaeve vakantiewoningen (5 woningen) - Mechelen

Kleebergerweg 2
6281 NM Mechelen

Provincie: Limburg - Nederland

Aantal woningen: (5 woningen)
Contact:
Telefoon: 043-4553420
Fax:
Email: info@herlaeve.nl

GA NAAR WEBSITE
  • Herlaeve vakantiewoningen
  • Herlaeve vakantiewoningen
  • Herlaeve vakantiewoningen

AANTAL PERSONEN: 2-10

WWW.HERLAEVE.NL

Te midden van Vaals, Valkenburg en Maastricht, ligt in het uiterste Zuiden van Limburg het dorpje Mechelen. Aan de rand van dit gezellige dorp liggen op het erf van een voormalige boerderij, onze vier luxe en milieuvriendelijke vakantiewoningen Maretak, Junkerke, Klaproas en Kroetwusch en de B&B Hummeknupke. Ideaal voor zowel een actieve als een uitrustvakantie met uw gezin, familie of vriendengroep.

De ruime 2 tot 12-persoons vakantiewoningen bieden u alle comfort in een vijfsterrenomgeving. Het prachtige Heuvelland ligt in volle glorie aan uw voeten. U kunt in dit landelijk gebied wandelen, fietsen en relaxen naar hartenlust. Bovendien liggen steden als Aken, Luik en Maastricht op een steenworp afstand. Kortom, of u nu voor natuur of cultuur komt: er is voor elk wat wils.

Met uitzondering van Klaproas en Hummeknupke zijn onze vakantiewoningen zeer geschikt voor minder validen. Behalve van alle gemakken waarin zij voorzien, geniet u er dagelijks van het panoramisch uitzicht over het Zuid-Limburgse Geuldal.

Voor kinderen is er veel te beleven. Zij kunnen spelen in de speelweide waar een grote trampoline en het speelhuis al op hen wacht. In de zomer kunnen zij gebruik maken van het grote opzet zwembad. Bovendien mogen zij als ze ouder zijn dan 6 jaar na afspraak onder begeleiding een rondje op het paard rijden. Een buitenkans! Wij voorzien u graag van tips voor een dagje uit in de buurt, zoals een bezoek aan het zwemparadijs Mosaqua, Pretpark de Valkenier, Binnenspeeltuin Kinderstad, Actief museum Continum, Kasteel Hoensbroek en de Zuid-Limburgse Stoomtrein Maatschappij.

Wij ontvangen u op Zuid-Limburgs gastvrije wijze. Uw bedje is gespreid: in plaats van een stapel beddengoed en dekens treft u koffie en vlaai bij aankomst. U komt tot rust en krijgt weer nieuwe energie. Een verblijf op Herlaeve zal u, zoals de naam al belooft, helemaal doen opleven.

Ook hebben wij deze week het vakantie met kinderen OK keurmerk ontvangen! Dit verzekerd u van een geslaagde vakantie met kinderen.

Opties:
Aantal personen: 0
Betalingen:

Stuur een verzoek rechtstreeks aan de accommodatie

Particuliere Vakantiewoningen Nederland by AJLweb

Copyright © 2014. All Rights Reserved by particuliervakantiewoningen.nl