Welkom bij Particuliere Vakantiewoningen Nederland

Logeren In De Weilanden (1 woning) - Oldebroek

Zuiderzeestraatweg 246
8096 CH Oldebroek

Provincie: Gelderland - Nederland

Aantal woningen: (1 woning)
Contact:
Telefoon: 0525-631946 / 06-14942137
Fax:
Email: klaas00@hetnet.nl

GA NAAR WEBSITE
  • Logeren In De Weilanden
  • Logeren In De Weilanden
  • Logeren In De Weilanden
  • Logeren In De Weilanden
  • Logeren In De Weilanden
  • Logeren In De Weilanden

AANTAL PERSONEN: 4-6

WWW.LOGERENINDEWEILANDEN.NL

Wij bieden u een gezellig gastenhuisje met veel privacy, het wordt verhuurt als Bed & Breakfast en voor meerdere weken . Het huisje is gebouwd in Finse stijl en ligt aan de rand van de weilanden op de Noord Veluwe, een prachtig gebied en dicht bij het Veluwemeer. Er zijn veel fiets- en wandel mogelijkheden door de bossen en  de polders en langs het Veluwemeer. Kortom een schitterend stukje Nederland waar je helemaal tot rust kunt komen. Mooie historische stadjes liggen in de buurt , zoals Elburg, Hattem, Kampen, Harderwijk en Zwolle. Okk Giethoorn en de Weerribben zijn goed te bereiken.

Het huisje is geschikt voor 4/6 gasten , landelijk gelegen, vrijstaand met eigen oprit. Het is gezellig ingericht en van alle gemakken voorzien, gezellige huiskamer, twee slaapkamers en een bedbank in de kamer. Aanwezig vaatwasser, wasmachine, combimagnetron, televisie met d.v.d. speler, radio met c.d. speler en het geheel wordt verwarmd door centrale verwarming. Er is gratis wifi . Het huisje heeft een ruime tuin met groot terras en een mooi uitzicht op de weilanden.

In het weiland hebben wij een picknick plaats gemaakt met trampoline. De schuur kunt u gebruiken voor uw fietsen en het spelmateriaal is hier gestald.

Opties:
Aantal personen: 0
Betalingen:

Stuur een verzoek rechtstreeks aan de accommodatie

Particuliere Vakantiewoningen Nederland by AJLweb

Copyright © 2014. All Rights Reserved by particuliervakantiewoningen.nl