Welkom bij Particuliere Vakantiewoningen Nederland

Kerkje van Gasselternijveen (1 woning) - Gasselternijveen

Hoofdstraat 131
9514 BC Gasselternijveen

Provincie: Drenthe - Nederland

Aantal woningen: (1 woning)
Contact:
Telefoon: 0513-677658
Fax:
Email: info@dekievit.com

GA NAAR WEBSITE
  • Kerkje van Gasselternijveen
  • Kerkje van Gasselternijveen
  • Kerkje van Gasselternijveen

AANTAL PERSONEN: MAX. 18

WWW.KERKJEGASSELTERNIJVEEN.NL

Geniet samen met familie, vrienden of collega’s van een bijzonder verblijf in een bijzondere omgeving; het meer dan 150 jaar oude ‘Kerkje van Gasselternijveen’ een luxe groepsaccommodatie in Drenthe. Het ‘Kerkje van Gasselternijveen’ is niet meer in gebruik als gebedshuis, maar wordt verhuurd aan groepen die met elkaar een aantal gezellige dagen door willen brengen in een bijzondere, sfeervolle en comfortabele 4-sterren groepsaccommodatie in Drenthe.

De kerk is met behoud van oude elementen verbouwd tot een zeer comfortabele groepsaccommodatie in Drenthe voor 18 personen, zelfs met overdekt verwarmd privé zwembad en sauna. Aan alle faciliteiten die een paar dagen weg met een groep tot een succes maken is gedacht. En ook de omgeving van het ‘Kerkje van Gasselternijveen’ draagt hier natuurlijk op positieve wijze aan bij.

Op de ‘galerij’, hier stond vroeger het kerkorgel, kunt u met z’n allen gezellig bij elkaar zitten om bij te praten, een spelletje te spelen of wat te luieren en te lezen. De ruimte is licht en heeft een bijzondere sfeer door de lichtbeuk en het koepelgewelf. Er zijn voldoende comfortabele banken en stoelen voor iedereen. Tevens vindt u hier een keukenblok met koffiezetapparaat, waterkoker, koelkast, vaatwasser, kopjes en glazen, zodat u niet voor elk drankje naar de keuken hoeft te lopen. In deze ruimte zijn ook een flatscreen-televisie, een muziekinstallatie en een piano aanwezig. Op groot scherm kunt u hier met elkaar een leuke film, spannende voetbalwedstrijd of misschien zelf wat oude familiefilms, bekijken.

Opties: Zwembad (binnen)
Aantal personen: 0
Betalingen:

Stuur een verzoek rechtstreeks aan de accommodatie

Particuliere Vakantiewoningen Nederland by AJLweb

Copyright © 2014. All Rights Reserved by particuliervakantiewoningen.nl