Welkom bij Particuliere Vakantiewoningen Nederland

Landgoed `t Borghuis (7 woningen) - Losser

Oldenzaalsestraat 135 B
7581 PZ Losser

Provincie: Nederland - Overijssel

Aantal woningen: (7 woningen)
Contact:
Telefoon: 0541-510125
Fax:
Email: info@borghuis.nl

GA NAAR WEBSITE
  • Landgoed `t Borghuis
  • Landgoed `t Borghuis
  • Landgoed `t Borghuis
  • Landgoed `t Borghuis
  • Landgoed `t Borghuis
  • Landgoed `t Borghuis

AANTAL PERSONEN: 1-43

WWW.BORGHUIS.NL

Landgoed ‘t Borghuis is gelegen in de bossen vlakbij het toeristische Losser en De Lutte. Op wandel- en fietsafstand vindt u hier het prachtige landschap waar Twente zo bekend om staat. Zandverstuivingen, dennenbossen, het Dinkeldal, alles vindt u in de naaste omgeving. Rust en natuur zijn twee belangrijke ingrediënten die wij u kunnen bieden.

Dat de rust staat voor saaiheid kunnen wij niet zeggen. Integendeel zelfs, Losser ontwikkelt zich steeds verder als een toeristische gemeente waar een scala van activiteiten in de zomermaanden wordt aangeboden. Vakantiegasten die van terrasjes houden komen zeker aan hun trekken. In De Lutte en Oldenzaal zijn gezellige pleinen.

Op het terrein staan 4x 8 persoons vakantiehuizen, familieboerderij tot 14 personen en 2 luxe groepsaccommodaties, waarvan één accommodatie is aangepast voor zorggroepen. 

Accommodatie De Vuursteen voor 8-43 personen, en in 2012 een nieuw gebouwde accommodatie Accommodatie De Sterre ook voor 8-43 personen, deze is tevens geschikt voor zorggroepen.

Alle huizen zijn geclassificeerd met 4 of 5 sterren.

Huisdieren zijn niet toegestaan!

Opties: (Combi)magnetron - Anti allergene voorzieningen - Droger - Ingericht voor minder valide - Linnengoed - Oven - Sauna/wellness - Terras/tuin - TV (kabel/satelliet) - Vaatwasser - Wasmachine - Wi-FI (Draadloos internet)
Aantal personen: 0
Betalingen:

Stuur een verzoek rechtstreeks aan de accommodatie

Particuliere Vakantiewoningen Nederland by AJLweb

Copyright © 2014. All Rights Reserved by particuliervakantiewoningen.nl