Welkom bij Particuliere Vakantiewoningen Nederland

Vakantiewoningen Scheetje Beef en De Goudvink (2 woningen) - Hezingen

Schaapskooiweg 4 en 6
7662 PP Hezingen

Provincie: Nederland - Overijssel

Aantal woningen: (2 woningen)
Contact:
Telefoon: 0541-680678
Fax: 0541-682060
Email:

GA NAAR WEBSITE
  • Vakantiewoningen Scheetje Beef en De Goudvink
  • Vakantiewoningen Scheetje Beef en De Goudvink
  • Vakantiewoningen Scheetje Beef en De Goudvink

AANTAL PERSONEN: 2-10

WWW.VAKANTIEHUISJES-OOTMARSUM.NL

De familie Weersink beschikt over twee mooie vakantiehuisjes te weten Scheetje Beef en De Goudvink. Beide vakantiehuisjes gelegen in het mooie Twente zijn compleet ingericht. Van open haard, vuurkorf tot magnetron. Beide huisjes hebben een keuken en een bovenverdieping met een grote slaapruimte.

NIEUW:nu ook wifi aanwezig in beide huisjes. Tegen een geringe vergoeding kunt u gebruik maken van de wifi per uur, dag of (mid)week.

Ruimte is er genoeg! Omdat beide huisjes aan de rand van het bos (natuurreservaat "Het Springendal") liggen is er ruimte in overvloed. In de nabije omgeving zijn er ontelbare wandelroutes en fietsroutes. Kinderen kunnen zich prima uitleven in deze omgeving. Elk vakantiehuisje heeft ook zijn eigen zithoek buiten zodat zomers genoten kan worden van de rust en de natuur in het stiltegebied. De plek voor een voor een geslaagde en rustige vakantie in het mooie Overijsselse Twente.

Scheetje Beef is een 6 persoons vakantiehuisje in Twente rustig gelegen midden in het bos, dus alle kans om in het stiltegebied van de prachtige natuur te genieten. De huisjes liggen niet op een park of camping, maar vrij in het bos zodat u optimaal kunt genieten van de rust, ruimte en privacy. Tevens is er een zitje aanwezig (met tuinmeubilair) om even lekker in de buitenlucht in het stiltegebied uit te rusten. Dit huisje heeft alles om heerlijk tot rust te komen. U hoeft de tuin of het oprit maar af te lopen en u staat al in het Springendal, een van de bekendste natuurgebieden in de omstreek.

De Goudvink is een 8 t/m 10 persoons vakantiehuisje in Twente rustig gelegen midden in het bos, dus alle kans om van de prachtige natuur te genieten. De huisjes liggen niet op een park of camping, maar vrij in het bos zodat u optimaal kunt genieten van de rust, ruimte en privacy. Het vakantiehuisje heeft een eigen oprit en een verharding rondom het gehele huisje. Tevens is er een zitje aanwezig (met tuinmeubilair) om even lekker in de buitenlucht in het stiltegebied uit te rusten. Dit huisje heeft alles om heerlijk tot rust te komen en is recent voorzien van een fraaie serre die veel licht en sfeer geeft. U hoeft het oprit maar af te lopen en u staat al in het Springendal, een van de bekenste natuurgebieden in de omstreek. De Goudvink staat ongeveer 200 meter van Scheetje Beef vandaan.

Opties:
Aantal personen: 0
Betalingen:

Stuur een verzoek rechtstreeks aan de accommodatie

Particuliere Vakantiewoningen Nederland by AJLweb

Copyright © 2014. All Rights Reserved by particuliervakantiewoningen.nl