Welkom bij Particuliere Vakantiewoningen Nederland

Vakantiewoning De Rietbroek (1 woning) - Monnickendam

Oudelandsdijkje 8
1141 PH Monnickendam

Provincie: Nederland - Noord-Holland

Aantal woningen: (1 woning)
Contact:
Telefoon: 020-4363357
Fax:
Email: info@derietbroek.nl

GA NAAR WEBSITE
  • Vakantiewoning De Rietbroek
  • Vakantiewoning De Rietbroek
  • Vakantiewoning De Rietbroek

AANTAL PERSONEN: 2-6

WWW.DERIETBROEK.NL

De Rietbroek is een vakantiewoning met eigen opgang op een schapenboerderij. Onder de rook van Amsterdam kunt u bij ons in alle rust genieten van het mooie veenweidegebied.

Het compleet ingerichte gastenverblijf biedt plaats aan maximaal 6 personen. Op de schapenboerderij worden 110 schapen gehouden. In het voorjaar zorgen de pasgeboren lammetjes voor veel activiteit en gezelligheid. Vanuit de vakantie woning heeft u ruim uitzicht over het land met de schapen.

In de directe omgeving bevinden zich de steden Purmerend, Monnickendam, Volendam, Edam en Marken, ieder met hun eigen bezienswaardigheden. Ook Amsterdam is binnen 15 minuten met de bus te bereiken.

De Rietbroek is geschikt voor 6 personen. Het gastenverblijf bestaat uit 3 tweepersoons slaapkamers op de eerste etage en een bedbank in de woonkamer.

Op de begane grond bevindt zich een compleet uitgeruste keuken, de woonkamer met eet- en zithoek, televisie, dvd en radio-cd speler en de toilet en douche. Voor de kinderen is er een kast vol speelgoed en spelletjes. U heeft de beschikking over een draadloze Internetverbinding.

Vanuit de vakantie woning heeft u ruim uitzicht over het land met de schapen. Het terras ligt op het zuiden en is voorzien van tuinmeubilair.

De Rietbroek is rookvrij. Huisdieren zijn niet welkom.

Opties:
Aantal personen: 0
Betalingen:

Stuur een verzoek rechtstreeks aan de accommodatie

Particuliere Vakantiewoningen Nederland by AJLweb

Copyright © 2014. All Rights Reserved by particuliervakantiewoningen.nl