Welkom bij Particuliere Vakantiewoningen Nederland

Hubertushof Vakantievilla (1 woning) - Horst aan de Maas

Venrayseweg 151
5961 NS Horst aan de Maas

Provincie: Limburg - Nederland

Aantal woningen: (1 woning)
Contact:
Telefoon: 06-55727826
Fax:
Email: info@hubertushof-vakantievilla.nl

GA NAAR WEBSITE
  • Hubertushof Vakantievilla
  • Hubertushof Vakantievilla
  • Hubertushof Vakantievilla
  • Hubertushof Vakantievilla
  • Hubertushof Vakantievilla
  • Hubertushof Vakantievilla

AANTAL PERSONEN: 16, MEER IN OVERLEG

WWW.HUBERTUSHOF-VAKANTIEVILLA.NL

Het beste vakantiehuis van Noord Limburg, op eigen Landgoed 'n Östrik. Groepsaccomodatie tot 16 personen. Hubertushof-Vakantievilla. Voor het zesde jaar op rij gekozen door de vele tevreden gasten. Met meer dan 300 beoordelingen met een gemiddelde waardering van 9,4.

Bij "Eropuit in Eigen Land" hebben we landelijk de tweede plaats behaald voor 2017 – 2018 en al 3 jaar op rij in de top 3 bij de beste Vakantiehuizen van Nederland.

Hubertushof Vakantievilla, de ideale Groepsaccommodatie in Noord Limburg.

Tot 16 personen ( meer personen in overleg) Het is een goed onderhouden statig herenhuis uit 1938 met 5 slaapkamers standaard plus een extra kamer in overleg  in de gemeente Horst aan de maas in Noord Limburg. de inrichting is authentiek echter met moderne aanpassingen zoals keuken en badkamers. Er is een groot terras en veranda, een serre en een terras aan de natuurvijver (is afgeschermd), grote tuin met speelweide.

De ligging is landelijk met aangrenzend 5 ha bos met mooie wandelpaden, het geheel is gelegen op eigen "Landgoed D'n Östrik", aangrenzend aan natuurgebied "de Castenrayse vennen" de omgeving heeft veel recreatie mogelijkheden voor alle weersomstandigheden.

Toegankelijk voor rolstoelgebruikers en minder valide. Slaapkamer met badkamer op begane grond.

Vakantie met paarden

Op het erf vlak achter Hubertushof hebben we een mooie stal met 4 paardenboxen en een royale paardenwei met een mooie houten afrastering. Het geheel is gelegen op "Landgoed D'n Östrik".

Onze schoondochter Marie-Louise Philipsen heeft op het zelfde adres een ruitersportwinkel "D'n Östrik Ruitersport" met een erg compleet assortiment paardenbenodigdheden.

De stallen zijn te huur in combinatie met een verblijf in Hubertushof, nog geen 100 meter achter de stal kunt u al het bos in gaan en via rustige binnenwegen komt u in het bosrijke gebied "de Schadijker Bossen", het Noord Limburgse land bied genoeg mogelijkheden voor mooie uitritten te maken. Wij zorgen dat de stal schoon is en als u komt is er voldoende goed hooi.

2 honden zijn welkom maar moeten wel beneden blijven.

6 tweepersoons slaapkamers er kunnen bedden bijgeplaatst worden.

De bedden zijn opgemaakt er zijn voldoende Bad en handdoeken, thee en vaatdoeken.

Voor meer info, kijk op www.hubertushof-vakantievilla.nl

Opties: (Combi)magnetron - Droger - Eigen parkeerplaats - Huisdieren toegestaan - Ingericht voor minder valide - Linnengoed - Oven - Terras/tuin - TV (kabel/satelliet) - Vaatwasser - Wasmachine - Wi-FI (Draadloos internet)
Aantal personen: 0
Betalingen:

Stuur een verzoek rechtstreeks aan de accommodatie

Particuliere Vakantiewoningen Nederland by AJLweb

Copyright © 2014. All Rights Reserved by particuliervakantiewoningen.nl