Welkom bij Particuliere Vakantiewoningen Nederland

Veluws Vakantiehuisje (3 woningen) - Epe

Ericaweg
8162 PR Epe

Provincie: Gelderland - Nederland

Aantal woningen: (3 woningen)
Contact:
Telefoon: 06-47162429
Fax:
Email: info@veluws-vakantiehuisje.nl

GA NAAR WEBSITE
  • Veluws Vakantiehuisje
  • Veluws Vakantiehuisje
  • Veluws Vakantiehuisje
  • Veluws Vakantiehuisje
  • Veluws Vakantiehuisje
  • Veluws Vakantiehuisje

AANTAL PERSONEN: 2-6 / 2-4 / 2-4

WWW.VELUWS-VAKANTIEHUISJE.NL

3 vrijstaande vakantiewoningen middenin de natuur op de Veluwe. Met een mobiele BARRELSAUNA welke apart te huren is bij een vakantiewoning. Heerlijk relaxen na een dagje uit, diner of na het sporten.
De vakantiewoningen zijn zeer geschikt voor familieweekenden/-weken: samen dingen ondernemen, maar toch elk een eigen huisje.

Vakantiewoning Roodborst
Deze gelijkvloerse  recreatiewoning is nog in onvernieuwde staat en daarom relatief goedkoop. De ligging is vrijstaand middenin de natuur op de Veluwe.

Roodborst wordt momenteel helemaal vernieuwd. en wordt een soortgelijk huisje als vakantiewoning Pimpelmees. Ook met 2 slaapkamers, geschikt voor 4 volwassenen. Roodborst is weer vanaf 22 december 2017 te boeken.

Vakantiewoning Koolmees
Deze recreatiewoning is eveneens gelijkvloers. Er is een prachtige bedstee gemaakt met 2 eenpersoons matrassen voor extra nostalgie. In dit vakantiehuis is de keuken vernieuwd. Mooi gelegen in de bossen op de Veluwe. Geschikt voor max. 4 volwassenen en 2 kinderen.

Vakantiewoning Pimpelmees
Deze recreatiewoning op de Veluwe is volledig vernieuwd. Het is een moderne en sfeervolle en gelijkvloerse vakantiehuis geworden, van veel gemakken voorzien. Deze woning is geschikt voor maximaal 4 personen.

Opties: (Combi)magnetron - Eigen parkeerplaats - Huisdieren toegestaan - Linnengoed - Sauna/wellness - Terras/tuin - TV (kabel/satelliet) - Vaatwasser - Wasmachine - Wi-FI (Draadloos internet)
Aantal personen: 0
Betalingen:

Stuur een verzoek rechtstreeks aan de accommodatie

Particuliere Vakantiewoningen Nederland by AJLweb

Copyright © 2014. All Rights Reserved by particuliervakantiewoningen.nl