Welkom bij Particuliere Vakantiewoningen Nederland

Groepsaccommodatie Ruimte & Rust (1 woning) - Eesergroen

Dorpsstraat 5A
9537 TB Eesergroen

Provincie: Drenthe - Nederland

Aantal woningen: (1 woning)
Contact:
Telefoon: 015-2560949
Fax:
Email: info@ruimte-rust.nl

GA NAAR WEBSITE
  • Groepsaccommodatie Ruimte & Rust
  • Groepsaccommodatie Ruimte & Rust
  • Groepsaccommodatie Ruimte & Rust

AANTAL PERSONEN: MAX. 16

WWW.RUIMTE-RUST.NL

Vrijstaande accommodatie midden in de Drentse natuur. Fantastisch uitzicht over weilanden en akkers. Overdag actief bezig zijn of vergaderen in het sfeervolle chalet. Daarna zelf pizza bakken in de houtoven, bubbelen in de Jacuzzi, of gesprekken bij de vuurplaats. Ruimte en rust, dat is het credo op deze sfeervolle accommodatie in Drenthe. Zeer geschikt voor families, kookclubs, vergaderingen, heidagen en teambuilding.

Ruimte en Rust

Een weekendje weg met familie, vriendengroep of kookclub? Een paar dagen met je team op de hei? De perfecte locatie hiervoor bevindt zich in het Drentse Eesergroen! Temidden van weilanden en akkers vind je een exclusieve groepsaccommodatie voor 16 personen met jacuzzi, professionele keuken, pizza-houtoven, grote veranda met een prachtig uitzicht en heel veel ruimte en rust.... Je gelooft bijna niet dat je 'gewoon' in Nederland bent!

Uit respect voor de omgeving verhuren wij onze accommodatie niet aan groepen jongeren of gezelschappen die tot 's avonds laat een feestje willen bouwen. Geluid draagt ver en dit kan al snel tot overlast leiden. We vragen onze gasten hier rekening mee te houden.

Luxe chalet midden in de natuur

De accommodatie is zeer geschikt voor teambuilding, families en groepen. Vanuit de huiskamer heeft u een schitterend uitzicht over de landerijen en bossen. Aan de voorkant van het chalet is een sfeervolle veranda aanwezig. 

Buiten staat een grote whirlpool. Daar kunt u met 6 à 7 mensen heerlijk ontspannen terwijl u geniet van het prachtige uitzicht.

De huiskamer leent zich ook zeer goed voor yoga en meditatie oefeningen. Kortom; een ideale plek om tot rust te komen in de prachtige omgeving van Borger in Drenthe.

De groepsaccommodatie in Drenthe beschikt over een royale leef-keuken (op de parterre) met een gasfornuis, een oven, magnetron, koel/vrieskast en vaatwasser. Er is ruim voldoende ruimte om gezellig met meerdere personen een maaltijd te bereiden. 

Tevens beschikt de accommodatie over een gezellige bistro ruimte waar u met zijn allen kunt eten. Tevens kunt u gratis gebruik maken van WIFI. 

Alle generaties genieten in Borger; accommodatie geschikt voor iedereen!

De accommodatie in de omgeving van Borger is uitstekend geschikt voor ouders met (kleine) kinderen. Er is weinig verkeer en een grote ruimte voor en naast de boerderij. Tevens is er een dierenweide waar o.a. varkens, ganzen en pony's lopen. 

Indeling

In de accommodatie zijn bedden voor 16 personen, verdeeld over 9 kamers.

Begane grond - appartement:
Het appartement is alleen buitenom bereikbaar en heeft een eigen douche en toilet.
1 x 3-persoonskamer (2-persoonsbed + 1-persoonsbed)
1 x 1-persoonskamer

Begane grond:
1 x 1-persoonskamer met eigen douche/toilet.

Eerste verdieping:
1 x 2-persoonskamer (smal 2-persoonsbed) met eigen douche en toilet
1 x 3-persoonskamer
2 x 2-persoonskamers
2 x 1-persoonskamers

Verder zijn er op de eerste verdieping nog twee aparte douches en twee toiletten. Indien er meer kamers nodig zijn, kunnen wij die indelen in samenwerking met de herberg aan de overkant van de straat.

Opties: (Combi)magnetron - Eigen parkeerplaats - Huisdieren toegestaan - Linnengoed - Oven - Sauna/wellness - TV (kabel/satelliet) - Vaatwasser - Wi-FI (Draadloos internet)
Aantal personen: 0
Betalingen:

Stuur een verzoek rechtstreeks aan de accommodatie

Particuliere Vakantiewoningen Nederland by AJLweb

Copyright © 2014. All Rights Reserved by particuliervakantiewoningen.nl