Aanbod oktober 2019

Hoe succesvol u bent met de verhuur van uw particuliere accommodatie via internet, staat en valt met de vindbaarheid van uw internetpagina!

Hoe hoger men in de lijst getoond (gerangschikt) wordt bij zoekmachines zoals bijvoorbeeld Google, hoe groter de kans op een goed resultaat!

Zoekmachines hanteren bepaalde zoekalgoritmen om tot een rangschikking te komen, waarbij voornamelijk gekeken wordt naar de volgende zaken:

-       laat een internetpagina ook zien wat er beloofd wordt?

-       hoe vaak wordt er naar een internetpagina verwezen door ander internetpagina’s (zogenaamde “links”)?

-       hoe vaak wordt een internetpagina bezocht?

Vooral het punt van onderlinge verwijzingen tussen internetpagina’s (zogenaamde “links”) is erg bepalend voor een goede rangschikking. Hoe meer onderlinge verwijzingen, hoe interessanter de internetpagina voor zoekmachines is, hoe hoger men vervolgens gerangschikt wordt.

Voor “afzonderlijke/individuele” internetpagina’s zoals de uwe, is het heel moeilijk om goed te scoren op dit punt. En dat zorgt ervoor dat uw eigen internetpagina minder goed gerangschikt wordt.

Adverteren op particulierevakantiewoningennederland.nl?

Door met uw accommodatie op particulierevakantiewoningennederland.nl (PvwN.nl) te adverteren, wordt de vindbaarheid van uw eigen internetpagina aanzienlijk verbeterd. En daarmee groeit ook uw kans op een beter resultaat!

particulierevakantiewoningennederland.nl zorgt voor een betere vindbaarheid door.....

...te focussen
PvwN.nl onderscheidt zich van alle andere aanbieders door te focussen. PvwN.nl is gericht op het bij elkaar brengen van aanbieders van particuliere vakantiewoningen in Nederland die niet op een (bungalow/recreatie)park staan en potentiële gasten die op zoek zijn naar dergelijke accommodaties.
Door deze focus aan te brengen wordt precies voldaan aan de verwachtingen van deze specifieke doelgroep. Uw doelgroep!

...een goede ranking
door voortdurend en intensief met de zoekalgoritmen van zoekmachines zoals bijvoorbeeld Google in de weer te zijn, wordt PvwN.nl goed gerangschikt. Hetgeen voor “afzonderlijke/individuele” internetpagina’s zoals de uwe zeer moeilijk te realiseren is.

Advertentiemogelijkheden:

Zoals heeft kunnen lezen is het punt van “onderling linken van internetpagina’s” erg belangrijk voor een goede rankschikking bij zoekmachines. Zo ook voor onze eigen internetpagina.

Daarom heeft een link op uw eigen internetpagina naar particulierevakantiewoningennederland.nl voor ons een bepaalde waarde. Wij kennen dan ook 2 mogelijkheden om te adverteren.

  1. Adverteren “zonder een link” voor € 6,- per maand.
  2. Adverteren “met een link” voor € 5,- per maand. U ontvangt een korting van € 1,- per maand.

Indien u voor 7 oktober 2019 aangeeft dat u wilt adverteren op PvwN.nl kunt u gebruik maken van onze speciale welkomstaanbieding.

1. adverteren zonder ‘link’

Tot 1 oktoberl 2020 voor het totale bedrag van € 30,- (€ 2,50 per maand)

2. adverteren met ‘link’

Tot 1 oktober 2020 voor het totale bedrag van € 20,- (€ 1,67 per maand)

Er is géén sprake van provisie of andere bijkomende kosten.

Alle bedragen zijn inclusief BTW.

Aan het einde van de advertentieperiode vindt er géén automatische verlenging plaats. U zit dus nergens aan vast!

U ontvangt na het verlopen van de advertentieperiode een overzicht uit ons professioneel statistiekenprogramma met het aantal keren dat uw internetpagina bezocht is via Particuliere Vakantiewoningen Nederland. Mede aan de hand van dit overzicht kunt u dan besluiten of u het adverteren al dan niet wenst voort te zetten.

Indien u gebruik wenst te maken van ons aanbod, kunt u reageren op de e-mail die u van ons ontvangen heeft. Geeft u dan hierbij aan voor welke van de 2 mogelijkheden van adverteren u kiest.

Indien u nog vragen heeft kunt u dit via e-mail kenbaar maken. Dit kan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

U kunt natuurlijk ook bellen. Belt u dan op werkdagen tussen 18:00 uur en 21:00 uur met 06-25521747.

Copyright © 2014. All Rights Reserved by particuliervakantiewoningen.nl